Smakrikt hantverk

Kvibille

Halländsk ostpassion sedan 1928
Kvibille

Kvibille mejeri är ensamma i Sverige om att tillverka ädelost och cheddar. Mejeriet grundades 1916 och började tillverka cheddar 1928 och Ädel 1932. Sedan dess används samma hantverksmässiga tillverkningsmetod och recept. Alla hårdostar från Kvibille är vällagrade och bjuder på stora smakupplevelser.

Fira det med Kvibille

I Sverige finns det alltid något att fira. Det kan vara en stor tradition som midsommar, jul eller något litet och charmigt som gör dagen speciell.

Men varför vänta på de stora högtiderna för att njuta av riktigt god ost? Därför har vi på Kvibille tagit fram 365 olika filmer – en för varje dag på året!

Varje dag presenterar vår glada ostvärd dagens tema och bjuder in dig att fira den – med Kvibille, såklart. Oavsett om det är kanelbullens dag, din namnsdag, en mysig helg eller en helt vanlig tisdag, så gör Kvibille dagen lite mer minnesvärd.

Det är samma goda Kvibille du älskar, men nu med anledning att njuta av den året runt. För livet är för kort för att spara den goda osten till bara en gång om året. Vad firar vi idag? Upptäck det – och fira det med Kvibille.

Kvibilles historia

Sedan 1920-talet har mejeriet i Kvibille tillverkat ost med stor passion. Från den första hushållsosten och klassiska Herrgård® till Cheddar och Ädel som satte Kvibille mejeri på kartan. 

Truckförare i Kvibille kör ost