Skinkfyllda auberginerullar

Skinkfyllda auberginerullar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Lite pyssel, men det är det värt. De smakfyllda rulladerna riktigt gottar sig i Kelda ostsås!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 250°. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Skala och skiva lök och vitlök. Strimla skinkan. Skär auberginerna på längden i ca 12 skivor, stek i lite smör i en teflonpanna. Ta upp dem. Fräs lök och vitlök i lite smör. Rör i spenat och skinka. Låt fräsa någon minut. Salta och peppra. Lägg blandningen på aubergineskivorna och rulla ihop. Lägg i en ugnssäker form och häll över såsen. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min.

Tips:

Couscous smakar bra till.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag