Pastasallad med vitost

Pastasallad med vitost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

En pastasallad med smak av Italien! Förbered allt utom avokadon redan dagen innan så har du färdig pastasallad på ett par minuter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bufféportioner

  • 500 g pasta
  • 300 g Apetina® vitost Vitost hel bit 20%
  • 3 msk kallpressad olivolja
  • 1 dl svarta kärnfria oliver
  • 400 g kronärtskockshjärtan
  • 3 avokado
  • 4 tomater
  • 300 g blandad italiensk sallad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola i kallt vatten, låt rinna av. Skär eller bryt osten i bitar och blanda med pastan, oljan och oliverna. Låt kronärtskockorna rinna av. Dela och kärna ur avokadorna. Skär alla grönsaker i bitar och blanda ner i pastan. Smaka av med salt och peppar.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem