Ljummen rödbetssallad med fetaost

Ljummen rödbetssallad med fetaost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(44 st)

Färska rödbetor är ett måste på sommaren. Här i sällskap med ost och rucolasallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, 20-30 min. Skiva löken tunt. Lägg större delen av rucolan och all lök på ett fat. Spola rödbetorna i kallt vatten och gnid av skalen. Skär rödbetorna i bitar. Häll över smör-&rapsolja och salt och blanda runt. Lägg dem på fatet. Strö över smulad ost och resten av rucolan.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem