Kycklingsoppa med mango och kokos

Kycklingsoppa med mango och kokos

Betyg

(15 st)

Härligt god soppa som är gjord på ett kick!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 5 dl Kelda® Karibisk soppa
  • 1 dl fryst mango tärningar
  • 1 kycklingbröstfilé
  • ca 15 g Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • ½ krm salt
  • ½ krm peppar
  • 1 morot,ca 100 g
  • 1 msk kokos
  • 1 msk rostade pumpakärnor

Gör så här:

Gör så här:

Ta fram mangon. Skär kycklingen i strimlor. Stek dem i smör i en stekpanna tills kycklingen är genomstekt. Salta och peppra. Skala och skär moroten i tunna strimlor. Rosta kokosen i en torr och varm stekpanna. Värm soppan i en kastrull under omrörning. Lägg i kyckling, morot och mango, låt det bli varmt. Häll upp i soppskålar. Strö över kokos och pumpakärnor.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem