Haricots verts med vitlök

Haricots verts med vitlök

Betyg

(6 st)

Haricots verts är bästa tillbehöret till söndagsstek eller annat gott kött. Koka inte för länge, bönorna smakar godast när de behåller sin krispighet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka haricots verts i lättsaltat vatten 3-4 min. Häll av vattnet. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 90 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem