Haricots verts med vitlök

Haricots verts med vitlök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Haricots verts är bästa tillbehöret till söndagsstek eller annat gott kött. Koka inte för länge, bönorna smakar godast när de behåller sin krispighet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka haricots verts i lättsaltat vatten 3-4 min. Häll av vattnet. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 90 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag