Grillad lax med barbequesås

Grillad lax med barbequesås

Grillad lax är en riktig höjdare! Ett tips är att använda rimmad fisk som blir fast i köttet och lättare att grilla. Servera med rökig och god grillsås.
Betyg (36 st)

Mitt betyg:

Grillad lax med barbequesås

Grillad lax är en riktig höjdare! Ett tips är att använda rimmad fisk som blir fast i köttet och lättare att grilla. Servera med rökig och god grillsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Barbequesås på gräddfil

Gör så här:

Blanda vatten, salt och socker i en stor bunke. Lägg i fisken och låt rimma 20 min. Rör ihop gräddfil, barbequesås, cayennepeppar och salt. Torka fisken och skär den i 8 portionsbitar. Pensla dem med smör-&rapsolja. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida. Servera fisken med såsen och grillad kokt färskpotatis.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 520 kcal
  • Fett: 28 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Protein: 27 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.