Grillad lax med barbequesås

Grillad lax med barbequesås

Grillad lax är en riktig höjdare! Ett tips är att använda rimmad fisk som blir fast i köttet och lättare att grilla. Servera med rökig och god grillsås.
Betyg (32 st)

Mitt betyg:

Grillad lax med barbequesås

Grillad lax är en riktig höjdare! Ett tips är att använda rimmad fisk som blir fast i köttet och lättare att grilla. Servera med rökig och god grillsås.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner
  • 1 1/5 kg laxfilé med skinn
  • 1 liter kallt vatten
  • 2 msk salt
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • 4 dl Kelda® amerikansk barbequesås

Gör så här:

Blanda vatten, salt och socker i en stor bunke. Lägg i fisken och låt rimma 20 min. Torka fisken och skär den i 8 portionsbitar. Pensla dem med smör-&rapsolja. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida. Servera fisken med såsen och grillad kokt färskpotatis.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 28 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.