Glutenfri brownie

Glutenfri brownie

50 min
Denna glutenfria brownie är helt ljuvlig - prova själv!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/glutenfri-brownie/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 175°.
  • Lägg bakplåtspapper i en långpanna ca 20x30 cm.
  • Hacka nötterna. Smält smöret och rör ner kakao. Vispa ihop ägg och socker.
  • Rör ner kakaoblandningen, vaniljpulver, nötter och mjölet blandat med bakpulver.
  • Bred ut smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen 25-30 min.
  • Låt svalna och skär kakan i rutor.
Klart!
Energi:

205 kcal

Protein: 2 g
Kolhydrater: 17 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Rostade hasselnötter
100 g
250 g
Kakao
2 dl
Ägg
4
Strösocker
4½ dl
Salt
½ tsk
Vaniljpulver
2 krm
Mandelmjöl eller hasselnötsmjöl
2 dl
Bakpulver
½ tsk