Foliebakad vitlöksfisk

Foliebakad vitlöksfisk

Betyg

(116 st)

Överraskande gott och enkelt, med ljuvliga smaker som sprider sig då paketet öppnas.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Klipp till 4 rejäla aluminiumfolie-ark och smörj dem med smör. Dela fisken i 4 bitar. Skiva löken och vitlöken. Lägg fisken på folien och lägg löken ovanpå. Krydda med salt och peppar. Lägg crème fraiche franska örter på toppen. Lägg paketen på grillgallret och låt fisken baka ca 15 minuter (i ugn 200° 15 - 20 minuter). Öppna och kolla om fisken är vit och fast. Strö över lite färska örter. Servera med en klick crème fraiche franska örter.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem