Foliebakad vitlöksfisk

Foliebakad vitlöksfisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(117 st)

Överraskande gott och enkelt, med ljuvliga smaker som sprider sig då paketet öppnas.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Klipp till 4 stora ark aluminiumfolie och pensla med smör. Dela fisken i 4 bitar. Skiva lök och vitlök. Lägg fisken på folien och lägg löken ovanpå. Salta och peppra. Lägg crème fraiche franska örter på toppen. Lägg paketen på grillgallret och låt fisken baka ca 15 minu (i ugn 200° 15-20 min). Öppna och kolla om fisken är vit och fast. Strö över lite färska örter. Servera med en klick crème fraiche franska örter.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa: