Fisk i folie

Fisk i folie

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(66 st)

Överraska med foliebakad fisk i ett vackert paket som doftar ljuvligt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g fiskfiléer
  • 1 färsk lök
  • ev 2 vitlöksklyftor
  • 1½ tsk örtsalt
  • 2 msk hackade färska blandade örter rosmarin, timjan eller persilja
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche crème fraiche 34%

Gör så här:

Gör så här:

Klipp till 4 rejäla aluminiumfolieark och smörj dem med smör. Dela fisken i 4 bitar. Skiva löken och vitlöken. Lägg fisken på folie och lägg löken ovanpå. Krydda med örtsalt och någon av örtkryddorna. Lägg en klick crème fraiche på toppen. Vik ihop paketen ordentligt så att ingenting kan rinna ut. Lägg paketen på grillgallret och låt fisken baka ca 15 minuter (i ugn 15 - 20 minuter i 200°). Öppna och kontrollera att fisken är vit och fast.

Näringsvärden, per Per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 460 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 52 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem