Färskost med valnötter, för många

Färskost med valnötter, för många

Betyg

(2 st)

Färskost gör man enkelt själv med kvarg och valnötter. Detta recept ger 8 vackra och goda ostar att bjuda många på. Perfekt att servera på en buffé eller stor fest.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Smaksätt kvarg med salt, peppar, gräslök eller vitlök. Hacka valnötterna och bred ut dem på skärbrädan. Forma ostmassan till två ostar direkt på skärbrädan med en stor matsked. Vänd ostarna i valnötterna med hjälp av en stekspade. Flytta över dem till ett serveringsfat. Förvara i kyl till serveringen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem