Minutbiff

Minutbiff

30 min
Minutbiff är en riktigt mör bit fransyska skuren i tunnare skivor. Vi serverar den med potatis, haricots verts, tomatsallad och en klick smaksatt crème fraiche. Svårare än så behöver det inte vara!
Karolina Sparring
Karolina Sparring Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Börja med att tillaga potatisen som du vill ha den - kokt, i ugn eller friterad.
  • Gör tomatsalladen. Skiva tomaterna. Lägg på ett fat och ringla över olivolja, salt, peppar och gräslök.
  • Koka haricot verts i 2 min.
  • Krydda minutbiffen med salt och nymalen svartpeppar.
  • Hetta upp smör-&rapsolja i en stekpanna. Stek minutbiffen ca 1 min per sida.
  • Servera nystekt minutbiff med potatis, tomatsallad, haricot verts och crème fraiche.
Klart!
Energi:

545 kcal

Protein: 39 g
Kolhydrater: 47 g
Fett: 20 g

Ingredienser

Minutbiff
600 g
Salt och svartpeppar
1 msk
Tomatsallad:
Tomater
400 g
Kallpressad olivolja
2 msk
Salt och svartpeppar
Finskuren färsk gräslök
4 msk
Till servering:
Potatis
900 g
Färsk haricots verts
200 g
2 dl