Arla Köket® Kesella® lätt 0,3% 250 g

Kesella® lätt 0,3%

Arla Köket® Kesella® lätt 0,3% 250 g

Arla Köket Kesella® kvarg är en slät färskost för matlagning, desserter och bakning. Den görs av skummjölk som ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till en slät ostmassa som smaksätts med grädde. Arla Köket Kesella ® kvarg lätt har en frisk, kärv smak och passar allra bäst i bröd och pajdeg. Fungerar bra i varma rätter som tillagas i ugn. Går ej att koka.

Näringsvärde per 100g

energi 290 kJ / 70 kcal fett 0,3 g varav mättat fett 0,2 g kolhydrat 3,9 g varav sockerarter 3,9 g protein 12 g salt 0,1 g

Ingredienser

Pastöriserad mjölk och grädde, syrningskultur, ystenzym.

Hållbarhet

32 dagar.

Återvinning

Lock, bägare och oblat sorteras som plastförpackning. Kartongsvep sorteras som pappersförpackning.

Förvaring

Förvaras vid högst +8°C

Vikt/volym

250 g

Allergener

Mjölk

Producerat

Tyskland

Streckkod

7310865008343

Artikelnummer

6834

Arla Köket® Alla Arla Köket®-produkter