Arla Köket® Kesella® kvarg hallon 5% 250 g

Kesella® kvarg hallon 5%

Arla Köket® Kesella® kvarg hallon 5% 250 g

Arla Köket Kesella® kvarg är en slät färskost för matlagning, desserter och bakning. Den görs av skummjölk som ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till en slät ostmassa som smaksätts med grädde. Arla Köket Kesella® kvarg hallon är en len kvarg med tydlig smak av hallon. Passar perfekt till desserter och bakning och är även god att äta som den är.

Näringsvärde per 100g

energi 550 kJ / 130 kcal fett 5 g varav mättat fett 3 g kolhydrat 13 g varav sockerarter 13 g protein 8,2 g salt 0,1 g

Ingredienser

Kvarg (pastöriserad mjölk och grädde, syrningskultur, ystenzym), hallon 12,5%, socker 9%, förtjockningsmedel (pektin), majsstärkelse, syra (citronsyra), naturlig arom.

Hållbarhet

32 dagar.

Återvinning

Lock, bägare och oblat sorteras som plastförpackning. Kartongsvep sorteras som pappersförpackning.

Förvaring

Förvaras vid högst +8°C

Vikt/volym

250 g

Allergener

Mjölk

Producerat

Tyskland

Streckkod

5760466961837

Artikelnummer

21884

Arla Köket® Alla Arla Köket®-produkter