Arla® Kefir Plus Dofilus 3% - GT 1000 g

Kefir Plus Dofilus 3% - GT

Arla® Kefir Plus Dofilus 3% - GT 1000 g

En god och krämig fil som förutom sin speciella syrningskultur som ger Kefir dess karakteristiska smak också innehåller de tre bakteriekulturerna LA-5, BB-12 och F19. Denna unika bakteriekombination kallar vi för Dofilus®. Kefir är god till frukost och mellanmål. Produkten är gjord av 100 procent svensk mjölk. Kalcium bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Kefir ska konsumeras som en del av en balanserad kost och hälsosam livsstil

Näringsvärde per 100g

energi 250 kJ / 60 kcal fett 3 g varav mättat fett 1,9 g kolhydrat 3,9 g varav sockerarter 3,9 g protein 3,4 g salt 0,1 g Vitamin D 1 µg (20,0%*) kalcium 120 mg (15,0%*) *% av DRI, Dagligt Referensintag

Ingredienser

Högpastöriserad mjölk, syrningskultur, Lactobacillus acidophilus la-5®, Bifidobacterium lactis bb-12® Lactobacillus Casei F19®, D-vitamin.

Hållbarhet

18 dagar.

Återvinning

Förpackningen sorteras som pappaersförpackning. Skruvkorken sorteras som plastförpackning.

Förvaring

Förvaras vid högst +8°C

Vikt/volym

1000 g

Allergener

Mjölk

Producerat

Sverige

Streckkod

7310865691767

Artikelnummer

69176

Arla® Alla Arla®-produkter