Arla® Kefir filmjölk 3% 1000 g

Kefir filmjölk 3%

Arla® Kefir filmjölk 3% 1000 g

Prova Arlas krämiga och goda Kefir! Förutom sin speciella syrningskultur som ger Kefir dess karakteristiska smak innehåller den också bakteriekulturerna LA-5, BB-12 och F19. En unik bakteriekombination som vi har döpt till Arla Dofilus. Kefir Plus Dofilus® 3% är god till frukost och som mellanmål, ät den gärna som en del av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten görs på 100 procent svensk mjölk. Kalcium bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.

Näringsvärde per 100 g

energi 250 kJ / 60 kcal fett 3 g varav mättat fett 1.9 g kolhydrat 3.9 g varav sockerarter 3.9 g protein 3.4 g salt 0.1 g Vitamin D 1 µg (20.0%*) kalcium 120 mg (15.0%*) *% av DRI, Dagligt Referensintag

Ingredienser

Högpastöriserad mjölk, syrningskultur, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Bifidobacterium lactis BB-12® Lactobacillus casei F19®, D-vitamin.

Hållbarhet

18 dagar.

Återvinning

Förpackningen sorteras som pappaersförpackning. Skruvkorken sorteras som plastförpackning.

Förvaring

Förvaras vid högst +8°C

Vikt/volym

1000 g

Allergener

Mjölk

Producerat

Sverige

Streckkod

7310865691767

Artikelnummer

69176

Arla® Alla Arla®-produkter
Ladda mer