Arla® Eko A-Lättfil Plus Dofilus - GT 1000 g

Eko A-Lättfil Plus Dofilus - GT

Arla® Eko A-Lättfil Plus Dofilus - GT 1000 g

En god naturell ekologisk A-lättfil som förutom acidophilus (LA-5) innehåller de två bakteriekulturerna BB-12 och F19. Denna unika kombination kallar vi för Dofilus®. A-lättfilen är god till frukost och mellanmål, passar bra tillsammans med musli och frukt. Produkten är gjord av 100 procent svensk ekologisk mjölk. Kalcium bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. A-filen ska konsumeras som en del av en balanserad kost och hälsosam livsstil.

Näringsvärde per 100g

energi 160 kJ / 40 kcal fett 0,5 g varav mättat fett 0,3 g kolhydrat 4 g varav sockerarter 4 g protein 3,5 g salt 0,1 g kalcium 120 mg (15,0%*) *% av DRI, Dagligt Referensintag

Ingredienser

Mjölk* (högpastöriserad), filkultur, Lactobacillus acidophilus la-5®, Bifidobacterium lactis bb-12®, Lactoacillus casei F19®. *KRAV-ekologisk ingrediens.

Hållbarhet

15 dagar.

Återvinning

Förpackningen sorteras som pappersförpackning. Skruvkorken sorteras som plastförpackning.

Förvaring

Förvaras vid högst +8°C

Vikt/volym

1000 g

Allergener

Mjölk

Producerat

Sverige

Streckkod

7310865691835

Artikelnummer

69183

Arla® Alla Arla®-produkter
Ladda mer