En god och krämig ekologisk A-fil med jordgubbssmak. A-filen innehåller förutom acidophilus (LA-5) även de två bakteriekulturerna BB-12 och F19. Denna unika kombination kallar vi för Dofilus®. A-fil jordgubb är god till frukost och mellanmål. Produkten är gjord av 100 procent svensk ekologisk mjölk. Kalcium bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. A-filen ska konsumeras som en del av en balanserad kost och hälsosam livsstil.
Näringsvärde per 100g
energi 320 kJ / 80 kcal
fett 2,6 g
varav mättat fett 1,7 g
kolhydrat 9,2 g
varav sockerarter 8,7 g
protein 3,3 g
salt 0,1 g
Ingredienser
Mjölk* (högpastöriserad), jordgubbar* 6%, socker* 5%, stärkelse** (tapioka), förtjockningsmedel (citruspektin), naturlig arom, aroniakoncentrat*, filkultur, Lactobacillus acidophilus la-5®, Bifidobacterium lactis bb-12®, Lactobacillus casei F19®. *KRAV-ekologisk ingrediens **Ekologisk ingrediens
Återvinning
Förpackningen sorteras som pappersförpackning. Korken sorteras som plastförpackning.
Förvaring
Förvaras vid högst +8°C