Arlabloggen

Lugnt på landet?

DSC_0535

Så här dagarna före Jul är det ju roligt att inhandla några julklappar. Jag befann mig ledig i stan för att göra några ärenden i lugn och ro, närmare bestämt på heminredningsbutiken, då larmet kom att nu hade minsann saker o ting gått sönder. En speciell liten ynka krysskil var vad som kunde lösa problemet. Det var bråttom för det var fredag och strax före fyra. Det var bara att lämna Julen o  åka kors o tvärs genom stan för att försöka få tag på den retasamma lilla prylen.

DSC_0537

Till slut hamnade jag på Traktor Nord där de inte alls hade stängt. Där befann sig en massa pratsamma kollegor och käkade skinksmörgåsar och drömde om hårda paket. Utanför stod nytvättade sprillans blå o röda traktorer och värstingen fick visst vara med på kalaset inne i hallen också!

DSC_0539

Martin letade glad i hågen rätt på några krysskilar. Det var inte helt rätt sort men Calle kunde ju alltid slipa till dem...var det kris så var det kris och då är all hjälp bra, tack för det! Hej svejs o tack för skinksmörgåsen, sa jag till dem och smet innan nån hann övertala mig att köpa en traktor till!