Arlabloggen

Nu räcker det...

tycker vi efter en vecka med oflyt. Min dator kraschade i mitten av förra veckan. Det ställer till det lite grann eftersom vi är så beroende av datorn. Säkert inte mer besvärligt för oss än någon annan, men ialla fall. Momsen skulle redovisas och bokföringen skötas. Fakturor betalas och löner sättas in. Dessutom drösavis med mejl som far omkring någonstans därute i cyberrymden obesvarade. Det är lite  extra viktigt för oss den här årstiden att vi kan läsa och besvara mejl, eftersom vi har lite uthyrningsverksamhet av semesterhus på sommaren. Det är klart att folk som planerar sin semester vill ha svar nu, bums meddetsamma. Jag har pustat,stönat och svurit över detta. Som svar på det fick vi reda på vad riktigt oflyt är.

Vi har ingen liten Alice längre!

Bild

Vår ljuvliga lilla bordercollievalp blev påkörd av en bil och så illa skadad att vi blev tvungna att avliva  henne. Jag kan säga att familjen Persson-Berg har mått bättre. Det tuffaste är nästan att se Alices trogna

vapendragare Arja gå och leta efter sin kompis. Tänk vad livet kan ändra sig fort. Från att ha haft en unghund och en valp ständigt busande runt benen, så att man nästan var trött på dem ibland, till en liten ledsen Arja med modstulen blick.

1 Kommentarer

Inger Sundberg  •  Mar 06, 2012 20:40
Stackars er, det är jobbigt när man mister djur i olyckor. Hoppas den andra hunden snart blir på bättre humör!