Arlabloggen

Några glamorösa dagar i kobondelivet

I lördags firade vi att nya ladugården är (nästan) alldeles färdig. Varje ledig minut förra veckan gick åt till att laga mat och baka. Jag älskar detta. Att planera och organisera fest. Är lite stolt över arlas kokbok och alla goda recept i den. Alla i familjen inklusive svägerskor med familjer samt personalen var engagerade i förberedelserna. Våra duktiga hantverkare är verkligen värda att firas, och det ljuva livet vi har fått med den nya ladugården.Samtidigt som det är oerhört roligt och skönt att allt är färdigt måste jag medge att jag saknar folket som varit hos oss i över ett halvår. Det är nästan lite sorgligt att inte träffa våra glada snickare, rörmokare,elektriker med flera om dagarna.

Några festbilder kommer här, men de flesta är privata.....

Matilda tog sitt jobb som "pressfotograf" på stort allvar.

Vi tog lång söndagsfrukost tillsammans med våra övernattningsgäster, trötta men nöjda. Lovisa hade dragit den verkliga nitlotten och fått ladugårdspasset på morgonen. Visserligen älskar vi alla att gå i ladugården , men ibland är det skönt att få sova.

Måndag morgon satte vi oss på en buss och åkte på koresa i två dagar tillsammans med ett gäng glada bönder. Rapport kommer om jag får ur fotona ur min nya kamera...