Arlabloggen

Arlagårds besök

Idag kom Jenny Persson från Freja husdjur på besök för att kontrollera om vi klarar "arlagårdens" regelverk. Journalföring, renlighet, kossornas kondition, ordning på gården, rutiner för antibiotikabehandling är exempel på saker som kontrollerades.

Efter besöket havererade ett kullager på gödningsspridaren. Detta är inget man vill skruva på när tiden är knapp och regnet hänger i luften. Som tur var hade jag beställt hem nya lager i förrgår.

Till kvällen kom regnet men jag spände på presseningen över gödningsspridarens fyllningslåda så att jag kunde fortsätta att köra.

2 Kommentarer

Joachim Aaby-Ericsson  •  Maj 09, 2010 11:59
Hej Lena Här brände vi av en hejdundrande brasa och en kör från grannbyn lekaryd sjöng stämningsfullt. Sedan intog vi middag med vin och hemslaktad ryggbiff som var ordentligt mör. På natkröken efter några starkare drinkar gick jag och min svåger gårdsvandring och lösta alla livets problem. Hälsning Jocke
Lena  •  Apr 29, 2010 11:01
Trevlig Valborgsmässoafton till dig och alla dina trevliga kolleger o familjemedlemmar som syns på bild ! Det skall även bli spännande att se/höra om det i din trakt bännes majeldar på Valborgsmässoafton. Här på Västkusten är det påskbrasor som är vanligast. Hälsningar Lena