Arlabloggen

Middag med vännerna

Efter jobben med djuren och de dagliga rutinerna, passade vi på att bjuda hem några bondevänner. Det är Magnus Lydig och Louise Jonsson,

samt deras respektive Marielle Stövegård och Magnus Carlman som efter ett studiebesök i gårdsbutiken, intar platsen vid middagsbordet. Våra tre barn samt två gästbarn leker tillsammans eller har somnat så att vi vuxna får en stund för oss själva.

Vi bjuder på lax med Västerbottenoströra och parmacrisp till det serveras klyftpotatis. Att dricka serveras vin, öl och snaps. Vi har alltid mycket att prata om, timmarna rusar iväg och vips så var klockan 03.30 och vi sa tack och adjö ty alla skulle upp till sina djur efter någon timmes välbehövd sömn. Söndagen kändes ganska seg när man dessutom fick ställa fram klockan ytterligare en timme till sommartid, men roligt hade vi så det var värt det hela.

2 Kommentarer

magnus lydigh  •  Mar 29, 2010 21:06
tack för en trevlig natt!!! tycker det var lite sent med mat kl 23.30
Joachim  •  Mar 29, 2010 23:46
Ja, tack det var trevligt. Nästa gång äter vi vid åttatiden. Vi hoppar över aktiviteterna innan och säger till Carlmanfamiljen att middagen börjar kl fem. Då borde de komma till sju iallafall eller vad tror ni? Hälsningar Jocke och A-K.