Arlabloggen

Calle vill helst rymma....

Vi tyckte det vore roligt att få lite fint till jul, men attans så lång tid det tog att spackla väggarna. Det blir inte så många timmar övertill renovering per dag eftersom korna tar så pass lång tid.Vilket kaos o snart ä d jul...

Huset är totalt upponervänt eftersom tiden delas mellan korna och tapeter, där kornas skötsel förstås går först. Annat får just nu inte plats. Det är mycket att hålla reda på när jag både ska passa in mönstret samtidigt som alla verkar vilja ha svar av mig. Kvävetransportören ringer och undrar om vilka tjurar jag vill lämna tillbaka. Tobbe kommer och undrar om jag har beställt foder och Calle ondgör sig över datakraftfodervagnen som just för tillfället inte är vidare samarbetsvillig. Men ju närmre hörnet jag kom desto mindre folk verkar vilja vara i närheten. Calle sa... lite fint.... nu sticker vi för när hon ska runda hörnet vill inte jag vara kvar..... jag blir liksom lite väl morrrrig då.... så både han och Tobbe lämnade mig i röran och försvann in i ladugården istället. De skulle visst flytta lite kalvar och kalibrera datavagnsvågen. 

Du får beställa foder, jag hinner inte, hann jag i alla fall få fram innan de stack!

Pust nu är det värsta passagerna klara , jag behövde en paus och smet också ner till ladugården  för att kolla till kossorna lite. Det är konstigt med kor de tar enormt mycket tid att sköta och skapar ofta en massa extraarbete att hög prioritet, men de är LUGN och HARMONI, att höra deras tugggande är en lisa för själen för en tapetserande bondmora!