Arlabloggen

Reparation av stallinredning.

I det gamla kostallet bor det dräktiga kvigor. Dom är unga och ganska busiga. Idag har dom busat lite extra så stallinredningen gick sönder, och det var inte bara ett ställe utan sex stycken frontgrindar hade ryckts sönder. Jag och Arvid fick  hämta svetsen och lite nya rör så att vi kunde svetsa ihop inredningen igen.

Arvid passade på att smygsvetsa lite när jag försvann ut för att hämta rör.                                                                         Kvigorna var inte speciellt roade av att vi reparerade men det fick dom utstå eftersom dom hade haft busparty.

Innan vi gick hem körde vi igång utfodringen. Lite nyblandat mix kan väl smaka, tyckte en av busfröna.

2 Kommentarer

Joachim  •  Jan 02, 2010 12:30
Hej. Vad roligt att ni kollar på bloggen. Jag/vi saknar verkligen västergötland. Vara, Kvänum och alla trevliga och glada människor där uppe. Eftersom vi har jobbat flera år i era trakter ligger västergötland varmt om hjärtat. I år firar vi midsommar med våra vänner på Badene gård, vi kanske ses vid midsommarstången. Våra barn växer också så det knakar. Jag tycker det går alldeles för fort. Mvh Jocke med familj.
Eva och Niclas Svantesson  •  Jan 01, 2010 21:42
Hej! Var ute och skulle hitta nya recept inför en middagsbjudning i helgen när jag fick se din blogg via Arla.se. Väldigt kul att se hur ni har det och se att barnen växer. Här i Oltorp, Kvänum så växer även våra barn. Max är nu 1,34 m (mätt idag) och är en stor kille. Det anser även vår lille Melwin att han är även om vi vill att han inte växer så fort. Livet är härligt, just nu har vi lite långledigt runt jul och nyår, och jag själv börjar inte jobba förrän 7 januari. Underbart med en vit jul, så det blir några pulkaåkningar i den backe bakom vårt hus där vi träffats vid några Midsommarfiranden. Hälsa familjen så gott och lycka till med ert arbete på gården. Mvh Eva och Niclas Svantesson med barnen Max och Melwin, Oltorp Kvänum. (från gamla föräldragruppen 2002)