Vår kultur

BLI EN DEL AV EN HÖGPRESTERANDE FÖRETAGSKULTUR

Vi på Arla har stora ambitioner. När du börjar jobba hos oss blir du också en del av ett företag där tillväxt står på dagordningen och där dynamik och förändring är en del av vårt dagliga arbete.

Den vinst vi skapar går till våra ägare, mjölkbönderna. Genom att se till att de kan få bra betalt för sin mjölk kan vi fortsätta att vara ett starkt mejeriföretag med tillräcklig tillgång på mjölk för vår ambition att tillverka hälsosamma, naturliga mejeriprodukter för miljontals människor världen över. Det är en unik drivkraft.

Våra värderingar innebär att vara bäst på det vi gör, vara lyhörda för världen omkring oss och hitta kreativa lösningar. Detta beskrivs i Vår karaktär: Lead, Sense och Create 

Du betraktas som en individ
Utöver mjölk är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Vi strävar hela tiden efter att göra arbetsdagen ännu bättre och att tillsammans skapa en god fysisk och social arbetsmiljö för varandra. Vi ser varje individ och vår målsättning är att alla ska ha en sund balans mellan arbete och privatliv.

Du har frihet och inflytande 
Som medarbetare på Arla får du stor frihet och stort ansvar, liksom möjligheten att påverka utvecklingen inom ditt arbetsområde.

Vårt företag bygger på öppenhet och medarbetarinflytande. Det betyder att du kan säga vad du tycker och förvänta dig att någon lyssnar på dig.

Du kommer att möta duktiga chefer som utmanar, utvecklar och inkluderar sina medarbetare. Vår syn på ledarskap beskrivs i Our leadership: Envision, Engage, Deliver