Kampanjer/tävlingar

Mitt bästa julgodis

Vilket julgodis gillar du bäst? Var med och tävla med chans att vinna en visp med inbyggd digital termometer. En perfekt hjälpreda i köket när du kokar knäck eller kola. Till de 100 bästa bidragen skickar vi dessutom ut 100 stycken Arla Köket julbroschyr 2015 med inspiration och tips kring julgodis.

Tävlingen är avslutad.

Vi har valt ut våra tio favoriter bland julgodiset. Nu vill vi ha din hjälp att kora det godaste julgodiset. Var med och tävla. Det är enkelt – du röstar på ditt bästa julgodis samt ger en motivering till varför just det är din favorit.

Så här gör du för att tävla:

  1. Kryssa i ditt bästa julgodis i tävlingsformuläret nedan. Har du svårt att välja finns alla recepten på arla.se.
  2. Skriv en motivering på max 40 ord varför just ditt favoritgodis är bäst. Kanske är det flingsaltet i farfars goda kola eller mandeln i knäcken som gör det? 
  3. Fyll i din e-postadress och skicka in.

Vinn en visp med inbyggd termometer

De tävlande som skickar in de 20 bästa motiveringarna vinner en varsin ballongvisp med inbyggd digital termometer. En perfekt hjälpreda i köket när du ska koka ditt eget julgodis. Till de 100 bästa motiveringarna skickar vi dessutom ut 100 stycken Arla Köket julbroschyr 2015 med inspiration och tips kring julgodis.

Tävlingen pågår 26 november till 10 december 2015.

TÄVLINGSVILLKOR