Love frukost

Intresset för Arlas frukostkampanj #lovefrukost har varit över förväntan! Med över 3 200 tävlingsbidrag och ett stort mediagenomslag är det tydligt att fler än vi tycker att frukost är viktigt. Bland tävlingsbidragen har vi nu hittat vår favorit.

Therese Klockares (@thereseklockare) bild på yoghurt, flingor och bär är både inspirerande och näringsriktig. Den är nytänkande - frukostglaset, allt i ett! Thereses frukost är enkel att förbereda och variera, och går lätt att ta med sig i ett plastglas, vilket vi tror är viktigt för ungdomar som inte prioriterar tiden att äta frukost.

Dessutom för den tankarna till en solig sommardag, vilket inte är helt fel!

Stort grattis Therese - din bild kommer att publiceras på baksidan av 1,8 miljoner mjölkpaket i januari 2014.

Gå in på www.lovefrukost.se om du vill se alla bilder som har varit med och tävlat. 

Vad kunde man vinna?

1:a pris: Få din frukostbild publicerad på 2,8 miljoner av Arlas mjölkpaket i januari 2014. Dessutom får du en lyxfrukost tillsammans med dina fem bästa vänner där Arla kommer hem till dig och lagar en lyxig och inspirerande frukost. Värde cirka 5.000 kronor.

2:a – 5:e pris: Lyxfrukost tillsammans med fem av dina bästa vänner där Arla kommer hem till dig och lagar en lyxig och inspirerande frukost. Värde cirka 5.000 kronor.

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!