PRISTAGARNA I #LOVEFRUKOST

Vår stora frukostkampanj blev en succé! Med 3200 tävlingsbidrag kan man se hur mycket frukost verkligen engagerar. Tack för alla fantastiska tips! Och stort grattis till Therese Klockare som vann och fick sitt bidrag publicerat på våra mjölkpaket under januari.

Här kan du se alla övriga vinnarbidragen samt bilder och intervjuer från när vi kom förbi och lagade en lyxfrukost. Glöm inte att gå in på fliken Frukosttips för att se flera av alla fantastiska tips vi fick in under tävlingen.

Malin Jansson

Malin Jansson

Frukosten är väldigt viktig för mig, utan den blir jag seg och irriterad. Det har jag fått från mamma som är precis likadan. Känns även så lyxigt att njuta av frukost tycker jag, oavsett klockslag och årstid. Helst äter jag filmjölk med olika bär och frukter och knäckebröd. Mättande, fräscht och så gott! Min drömfrukost skulle vara mustigt kaffe med massor av skummad mjölk. En skål med riktigt krämig, kall filmjölk toppad med färska blåbär, hallon och solmogna jordgubbar. Tunna skivor rökt skinka och något krispigt knäckebröd till det. Svårare än så behöver det inte vara för njutning på hög nivå.

Följ Malin på Instagram - @hopemalin

Frida BrogrenFrida Brogren

Jag äter alltid frukost, men mängden varierar. Ibland blir det bara en macka och ett glas juice medan andra gånger blir det betydligt mer än så. På vardagarna äter jag en halv skål A-fil med müsli och en macka men på helgerna försöker jag att lyxa till det och lägga mer tid på frukosten än vanligt. Frukosten gör att man orkar med skolan innan lunchen och håller en på gott humör. Min drömfrukost skulle bestå av många olika färska frukter, kokosyoghurt toppad med müsli, nybakat bröd och något att dricka, som smoothie eller färskpressad juice.

Följ Frida på Instagram - @fridabrogren

Joanna LundbladhJoanna Lundbladh

Frukost är superviktigt för mig! Jag mår mycket bättre under hela dagen, både fysiskt och psykiskt. Jag brukar äta en relativt stor frukost som oftast består av något mörkt bröd med ost, fil eller gröt toppat med frukt och linfrön, kokt ägg, te och juice. På helgerna blir det ibland lite mer brunchaktigt med pannkakor eller scones. Min drömfrukost skulle bestå av nybakat surdegsbröd, en massa ostsorter, färskpressad juice, gröt, en mängd olika frukt och bär samt sällskap av alla frukostälskare jag känner.