VINNARNAS BÄSTA FRUKOSTTIPS!

Över 3.500 personer antog vår utmaning om att visa sina bästa frukosttips. Nu är vinnarna korade. Stort grattis till Therese Klockare som får sin frukostbild publicerad på 1,8 miljoner mjölkpaket! Ett stort grattis även till de andra pristagarna, vars frukosttips du hittar här.

Therese Klockares vinnarbild!

Therese vinnarbild är ett glas där hon läckert varvat vaniljyoghurt, frysta hallon och al bran-pinnar.

– Just att använda frysta hallon gör att yoghurten blir ”glassig”. Dessutom är det snyggt. Vilket är viktigt för mig, för det som ser läckert ut smakar godare!

Therese Klockares goda gröt

Att till exempel steka upp några äppelskivor i smör och kanel, som man sen lägger på havregrynsgröten går fort. 

 Då smakar gröten som äppelpaj, och det är ju väldigt gott. Det finns så mycket enkla saker man kan göra för att fixa sin 

Therese Klockares chokladgröt

Min chokladgröt går verkligen jättesnabbt att göra och är jättegod! Det är bara havregryn, vatten och kakao.

Gröten är toppad med frysta hallon och kokos, och för att det inte ska bli för torrt så använder jag mjölk till!

Malin Janssons frukosttallrik

En djup tallrik med krämig filmjölk, friska bär och krispigt knäckebröd. Avsluta gärna hela härligheten genom att toppa med torkade mullbär (numera hittar du dessa goingar i de flesta större matbutiker). Resultatet blir en fröjd för både öga och mun. Kan en morgon starta på ett bättre vis?

Frida Brogrens pannkakor

De amerikanska pannkakorna innehåller vetemjöl och grahamsmjöl, mjölk, bakpulver, vaniljsocker och smör. De är dekorerade med hallon, björnbär och lite lönnsirap. Detta är en perfekt frukost innan man ska träna, men också en mysig helgfrukost utöver det vanliga!

Joanna Lundbladhs frukostbord

Bilden innehåller ju ganska mycket men det man ser på bilden är i alla fall: hembakade scones, jordgubbsmarmelad, kaffe från drop coffee, färskost, Yoggi smultron/jordgubb, väddöskinka, färska jordgubbar, Arla smör, färska tomater och ruccola.