Bästa Snabbmål

"TAR SNABBMÅLET TILL EN NY DIMENSION"

Korvälskande Göteborgare kan nu gå till en restaurang med guldglans. Satsningen på kvalitetskorv och hemlagade tillbehör gav restaurang Gourmetkorv i Göteborg segern i Arla Guldko 2013 i kategorin Bästa Snabbmål.

- Vi tror på vårt koncept och att vinna Guldkon är ett fantastiskt kvitto på att vi gör rätt. Vi har också sett en ökad tillströmning av gäster på vårt nya ställe. Snabbmål får sällan beröm men den här tävlingen lyfter verkligen fram området och visar vilka kvaliteter det finns, säger Malin Talcoth, ägare av Gourmetkorv.

Finalen av Arla Guldko 2013 hölls traditionsenligt på Grand Hôtel i Stockholm där fem vinnare korades i var sin tävlingskategori. Juryns motivering till Gourmetkorvs vinst löd:

”Vinnaren representerar verkligen själen i det svenska matarvet. Här har vi ett företag som tagit snabbmålet till en ny dimension och som greppat tag i rodret för att styra mot ännu bättre kvalitet. Här samlas många för att äta just sina favoriter. Allt serveras med glädje och ett personligt tilltal.”

Läs mer om Gourmetkorv.