Bästa Matglädjebutik

"PASSIONEN FÖR MAT ÄR SLÅENDE"

Guld för fjärde gången. Passion, yrkesprofessionalitet och vidareutveckling av butiken gav Sabis Fältöversten i Stockholm ännu en vinst i Arla Guldko 2013 i kategorin Bästa Matglädjebutik.

- Att vinna Guldkon ger en oerhörd stolthet hos medarbetarna som får uppmärksamhet och beröm av kunderna och andra i branschen. Vi har ju vunnit flera gånger tidigare men det är alltid lika kul att tävla. Motiverade medarbetare är grunden till nöjda kunder och god lönsamhet. Guldkon gör det ännu mer sporrande för alla att göra det där lilla extra, säger Krister Skeppler, butikschef på Sabis Fältöversten.

Finalen av Arla Guldko 2013 hölls traditionsenligt på Grand Hôtel i Stockholm där fem vinnare korades i var sin tävlingskategori. Juryns motivering till Sabis Fältöverstens vinst löd:

”Passionen för mat är slående. I entrén möts du av en känsla likt en marknad, upplevelsen förstärks vartefter du träder in I rummen. Det spelar ingen roll om du är en sann njutare av förstklassiga råvaror eller om du har ont om tid på lunchen. Här finns något för alla. Det spännande och moderna i både sortiment och inredning samsas med lokalproducerat och ”hemlagat”. Allt bärs fram av en stolt och kunnig personal".

Läs mer om Sabis Fältöversten.