K25

"K25 ÄR NÅGOT HELT NYTT"

Elva högklassiga restauranger skapar tillsammans ett modernt matforum med mat för alla. K25 i Stockholm är nu i final den nationella tävlingen Arla Guldko i kategorin Bästa Snabbmål. Vinnarna i samtliga kategorier koras vid den stora finalen den 7 april 2014 på Grand Hôtel i Stockholm.

Målet var att skapa något nytt som inte funnits i Stockholm tidigare. Maten skulle vara högklassisk, lika enkel att äta på plats som att ta med sig. Gästerna skulle uppleva en urban känsla i en spännande och attraktiv miljö. Resultatet blev K25, mitt i Stockholm. Grundaren är Ricard Constantinou, som bland annat äger Panini Internazionale. På K25 kan man idag välja bland restaurangerna Vigårda, Fabrique, Panini Internazionale, Zòcalo, Yoi, Hattori Sushi Devil, Lisapåväg, Beijing8, Grekturken, Combo och Kura Café. Och fler restauranger står på kö, intresset är stort.

- K25 är något helt nytt. Miljön är unik, allt är tillverkat för hand. Maten som serveras är fantastisk, så jag är mycket nöjd, säger Ricard Constantinou.

Juryn för Bästa Snabbmål består av:

Malin Talcoth, Gourmetkorv i Göteborg, vinnare Arla Guldko 2013 Bästa Snabbmål, Malin Söderström, kock, restaurang Moderna Museet, Anders Örnevall, tidningen Fastfood, Gunilla Blomqvist och Viveca Kärrström, Arla Foods.