Jobb & karriär

Möt dina kollegor

Hör vad dina framtida kollegor på Arla har att säga om sitt arbete.

Inom Arla arbetar många olika människor, på olika nivåer och inom många olika områden, från produktion, innovation och logistik, till försäljning, inköp och kommunikation. Var och en av dem spelar en viktig roll när det gäller att göra Arla till ett framgångsrikt företag.

På den här sidan kan du träffa några av våra medarbetare som berättar för dig om sina jobb och varför de trivs så bra med att arbeta på Arla.

Rasmus Calmann-Hinke är Senior Director på avdelningen för affärsutveckling. Titta på videon och hör honom förklara affärsutveckling i ett nötskal:

Michael Aarestrup är Senior Financial Controller på Arla Foods danska ekonomiavdelning. Titta på videon och hör honom berätta om hur viktigt det är med bra kommunikation när man arbetar med fusion och förvärv: 

Tine Westergaard Clausen är Senior HR Consultant på HR-avdelningen i Danmark. Titta på videon och hör henne berätta om hur hon hjälper chefer att attrahera och rekrytera de bästa talangerna för Arla.

Paul Cornillon är Senior Vice President vid Arlas strategiska innovationscentrum i Danmark. Titta på videon och hör honom berätta vilken upplevelse det är att följa en produkt hela vägen till butikshyllan:

Francesco Trainiti är Solution Architect på Arla Foods danska IT-avdelning. Titta på videon och hör honom berätta hur viktigt det är att alltid sätta saker och ting i perspektiv när man utformar IT-lösningar i ett stort företag:

Line Grosen är Project Manager på Arla Foods danska avdelning för logistik, planering och inköp. Titta på videon och hör henne förklara varför mångfalden inom Arla är en stor fördel i arbetet med förändringshantering:

Jonna Mortensen är Director på ett av Arla Foods mejerier i Danmark. Titta på videon och hör henne förklara på vilket sätt humor är viktigt i det dagliga arbetet på Bislev Dairy:

Arun Prabhu är Future Creations Director på Arla Foods försäljnings- och marknadsföringsavdelning. Titta på videon och hör honom berätta om hur han alltid letar efter möjligheter som inte finns idag för att hitta lösningar för att göra dem till verklighet imorgon.