Jobb & karriär

Möt Arla

Vill du vara med och göra Lurpak®, Castello® och Arla® uppskattat över hela världen? Vill du jobba på en arbetsplats som genomsyras av mångfald och där det finns stora ambitioner och massor av utvecklingsmöjligheter? I så fall är Arla företaget för dig!

Inom Arla arbetar många olika människor, på olika nivåer och inom många olika områden, från produktion, innovation och logistik, till försäljning, inköp och kommunikation. Var och en av dem spelar en viktig roll när det gäller att göra Arla till ett framgångsrikt företag.

Fördjupa dig lite i vårt företagvår kultur och våra värderingar och lär känna oss lite bättre. Du kan också träffa några av våra medarbetare som berättar för dig om sina jobb och varför de trivs så bra med att arbeta på Arla. Se videoporträtten: Möt dina kollegor.

Få en känsla för hur vi arbetar för att komma närmare naturen: 

Vårt företag

Arla utvecklar, producerar, marknadsför, säljer och distribuerar mejeriprodukter över hela världen. Vi har produktionsanläggningar i 14 länder och försäljningskontor i ytterligare 20 länder.

Lär dig mer om företaget

Vår kultur

Som medarbetare på Arla får du stor frihet och stort ansvar, liksom möjligheten att påverka utvecklingen inom ditt arbetsområde.

Lär dig mer om vår kultur

Våra värderingar

Lead, Sense och Create. Vår företagskultur definerars av tre värderingar som ska känneteckna oss i allt vi gör och säger- oavsett var någonstans inom Arla vi arbetar.

Våra värderingar

Möt oss på mässor och events

Se vilka mässor och events du kan träffa oss på.

Se mässor och events