Danskt rågbröd
|
4 skivor |
---|---|
150 g | |
Färskriven pepparrot
|
½ dl |
Äpple
|
1 |
Rostbiff
|
4 skivor |
Syltlökar
|
12 |
Rostad lök
|
4 msk |
Färsk persilja
|
Danskt rågbröd
|
4 skivor |
---|---|
Färsk grön sparris
|
2 |
Citron
|
1 |
1 dl | |
Räkor med skal
|
500 g |
Dillvippor
|
|
Salt och svartpeppar
|
|
Forellrom
|
50 g |
Danskt rågbröd
|
4 skivor |
---|---|
150 g | |
Päron
|
1 |
Rädisor
|
4 |
Ärtskott
|
50 g |
140 g | |
Rostade valnötter
|
50 g |
Färsk oregano
|
|
Flytande honung
|