Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rabarbermarmelad
Rabarbermarmelad
20 min
•
Se kommentarer
Spara försommarens späda rabarber i en burk! Rabarbermarmelad passar på smörgåsen, pannkakorna, våfflorna eller varför inte i en sommarsmoothie när höstmörkret faller på?
Andra liknande recept
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3777)
45 min
Rabarberkaka i långpanna
(785)
45 min
Smulpaj
(2007)
45 min
Knäckig rabarberpaj
(675)
30 min
Rabarbersaft
(229)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala och skiva rabarbern i 1 cm tjocka skivor och blanda med sockret i en kastrull.
Låt sockret få smälta på svag värme. När sockret smält, höj värmen och låt marmeladen koka ca 2 min.
Häll upp på väl rengjorda burkar och sätt på locket genast så att det blir vakuum i burken.
10 min
Klart!
Ingredienser
Rabarber
500 g
Syltsocker
500 g
Andra liknande recept
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3777)
45 min
Rabarberkaka i långpanna
(785)
45 min
Smulpaj
(2007)
45 min
Knäckig rabarberpaj
(675)
30 min
Rabarbersaft
(229)
15 min
Rabarberkräm
(817)
Budget
Glutenfri rabarberpaj
(18)
Rabarberkyckling
(343)
Budget
Rabarberkaka
(6)
Budget
30 min
Rabarbersirap
(5)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum