Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Ingefärsmango till ost
Ingefärsmango till ost
45 min
Buffé
Efterrätt
•
Se kommentarer
Ost och frukt, starkt och sött i spännande kombination efter maten. En snabblagad dessert som du gör på några minuter.
Andra liknande recept
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3801)
60+ min
Flädersaft
(32)
Budget
45 min
Pannkakor
(12303)
20 min
Chokladbollar
(23415)
Budget
30 min
Kladdkaka
(27599)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala mangon. Skär fruktköttet i små tärningar. Blanda mango och ingefära.
Smaka av med ingefärslagen och låt det stå i rumstemperatur ca 30 min.
Skär osten i 16 bitar. Lägg en klick mango- och ingefärsblandningen på osten.
Klart!
Tips:
Det går också att använda fryst, tinad mango.
Ingredienser
Mango
75 g
Syltad ingefära med lag
Castello® Blue blåmögelost
150 g
Andra liknande recept
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3801)
60+ min
Flädersaft
(32)
Budget
45 min
Pannkakor
(12303)
20 min
Chokladbollar
(23415)
Budget
30 min
Kladdkaka
(27599)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(24)
Budget
Klassisk gubbröra
(42)
45 min
Rabarberkaka i långpanna
(787)
45 min
Våfflor
(6186)
55 min
Kärleksmums
(10949)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum