Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Grillad flankstek med sallad och chilibearnaise
Grillad flankstek med sallad och chilibearnaise
30 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Tunna, fina skivor av flankstek som du grillar eller steker och serverar på tortillabröd med sallad och chilibearnaise. Snabbt, gott och enkelt att laga.
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12297)
30 min
Salsicciapasta
(288)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(133)
1 tim
Lasagne
(2939)
Budget
1 tim
Västerbottenpaj
(2087)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Börja med salladen. Dela tomaterna. Skala och finhacka löken. Häll av och skölj majs och bönor.
Blanda tomater, lök, majs, bönor och olivolja i en skål, strö över salt och peppar och vänd ner grönsalladen.
Salta och peppra köttet. Grilla eller stek det ca 3 min på varje sida, låt vila ca 5 min. Skär köttet i tunna skivor.
Servera salladen på tortilla bröd med skivat kött och chilibearnaise.
Klart!
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
715 kcal
Protein:
40 g
Kolhydrater:
58 g
Fett:
35 g
Ingredienser
Flankstek
500 g
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Tortillabröd
4
Chilibearnaisesås
2 dl
Sallad:
Cocktailtomater
250 g
Rödlök
1
Burk majs à 150 g
1
Blandade bönor à 400 g
1 burk
Olivolja
2 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Blandad grönsallad
60 g
Andra liknande recept
Budget
45 min
Pannkakor
(12297)
30 min
Salsicciapasta
(288)
Budget
40 min
Kycklingfilé i ugn
(133)
1 tim
Lasagne
(2939)
Budget
1 tim
Västerbottenpaj
(2087)
60+ min
Tacopaj
(4111)
Budget
1 tim
Köttfärslimpa
(1998)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(533)
30 min
Sommarsallad
(7)
45 min
Kycklinglår i ugn
(166)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum