Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Fisk i ugn med kaviar
Budget
Fisk i ugn med kaviar
30 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Fisk i ugn är både lättlagat och jättegott! Här med ett täcke av smakrik sås på salt kaviar och syrlig crème fraiche.
Andra liknande recept
60+ min
Flädersaft
(34)
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3904)
Budget
45 min
Pannkakor
(12368)
Budget
Klassisk gubbröra
(45)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(25)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225°.
Dela fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form.
Skala och finhacka löken. Blanda försiktigt kaviar och lök med crème fraiche. Bred blandningen över fisken.
Tillaga i mitten av ugnen 20-25 min.
Klart!
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
415 kcal
Protein:
34 g
Kolhydrater:
35 g
Fett:
14 g
Ingredienser
Sejfilé
600 g
Kaviar
4 msk
Gul lök
1
Arla Köket® Lätt crème fraiche
2 dl
Andra liknande recept
60+ min
Flädersaft
(34)
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3904)
Budget
45 min
Pannkakor
(12368)
Budget
Klassisk gubbröra
(45)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(25)
Budget
30 min
Kladdkaka
(27709)
1 tim
Pinocchiotårta
(1613)
Budget
Jordgubbstårta
(168)
45 min
Våfflor
(6215)
55 min
Kärleksmums
(10999)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum