Rödbetsbiffar

Rödbetsbiffar

20 min Buffé Huvudrätt Förrätt
Rödbetor och getost är en perfekt smakkombination. Servera rödbetsbiffarna med en matig sallad som en vegetarisk rätt eller som tillbehör till kött, fisk eller fågel.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/rodbetsbiffar/

Gör så här

  • Skala och riv rödbetor och lök grovt.
  • Blanda med ägg, majsstärkelse, salt och peppar.
  • Stek små biffar i smör i en stekpanna ca 2 min på varje sida.
  • Mosa eller riv osten och blanda med crème fraiche, rosmarin, salt och honung. Servera till rödbetsbiffarna.
Klart!
Energi:

325 kcal

Protein: 6 g
Kolhydrater: 13 g
Fett: 25 g

Ingredienser

Rödbetor
500 g
Liten gul lök
1
Ägg
2
Majsstärkelse
1 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
1 msk
Getostkräm:
Falbygdens® getost
50 g
2 dl
Torkad rosmarin
1 tsk
Salt
1 krm
Honung
½ tsk