Arla Köket Kesella

Kesella - kvarg för matlagning, bakning och dessert

Arla Köket Kesella kvarg är en slät färskost som görs av skummjölk som ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till en slät ostmassa som sedan smaksätts med grädde.

Arla Köket Kesella kvarg naturell har en frisk, kärv smak som passar bra till matbröd, saffransbullar och pajdeg. Den fungerar även bra i varma rätter som tillagas i ugn men tänk på att kvarg inte går att koka. De smaksatta varianterna innehåller bara naturliga ingredienser och smakar friskt och gott. Använd dem gärna i efterrätter eller som klick till goda bakverk eller frukt och bär. Och jättegod att äta istället för glass, eller som de är.

Baka med Kesella kvarg
Baka med Kesella kvarg
Saffranskaka med hallon
Saffranskaka med hallon
Paj med hallonpannacotta
Paj med hallonpannacotta
Proteinsmoothie
Proteinsmoothie
Päronkaka med mandelmassa
Päronkaka med mandelmassa
Päron med chokladmoussetopp
Päron med chokladmoussetopp
Vaniljglass med kvarg
Vaniljglass med kvarg