Vit julsallad

Vit julsallad

15 min Buffé
I denna krämiga sallad samsas både grön- och vitkål med gräddfil och äpple. Salladen är lika god till kallskuret, korvar, kött och grillad fisk. Godast blir salladen om den får stå en stund innan den ska ätas så smakerna hinner att sätta sig!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/vit-julsallad/

Gör så här

  • Hacka vitkål och grönkål. Koka hastigt i lättsaltat vatten. Låt rinna av väl och kyl kålen.
  • Skala löken. Hacka lök och äpple.
  • Blanda alla ingredienser. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Klart!
Energi:

95 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Vitkål
100 g
Grönkål
150 g
Schalottenlök
1
Äpple
1
3 dl
Salt och peppar