Pinnbröd

Pinnbröd

Pinnbröd är perfekt att göra när man är på utflykt. Gör degen till pinnbröden hemma, lägg i en plastpåse och ta med ut i skogen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt smör- och rapsolja, mjölk och ost. Arbeta snabbt ihop till en slät deg. Gärna med elvisp.
  • Dela i tolv bitar och rulla ut till längder. Vira dem runt pinnar. Grilla runt om i 4-5 min. Ät direkt. Gärna med lite smör.
Klart!
Tips:

Vira degen runt pinnar att grilla över öppen eld. Eller rulla dem runt korta grillspett av trä och stek dem riktigt frasiga runt om i smör- och rapsolja i en rymlig stekpanna.

Energi:

420 kcal

Protein: 1 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 45 g

Ingredienser