Pepparrotsgratinerad kassler
Betyg  (35 st)

Mitt betyg:

Lägg i varukorg

Finns i din varukorg

Köp hem ingredienserna med mathem.se

Pepparrotsgratinerad kassler

En kasslerrätt med ädelost, som får det att vattnas i munnen och kurra i magen.

Antal portioner

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 600 g palsternackor
  • 4 dl Kelda® Pastasås mild ost
  • 140 g Kvibille® ädel
  • 2 msk riven pepparrot
  • 12 dl hackad persilja

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala och skiva palsternackan. Koka den i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt den rinna av. Lägg den på ett smort, ugnssäkert fat. Skär kasslern i skivor och lägg ovanpå. Blanda sås, smulad ädelost, pepparrot och persilja. Häll såsen över kasslern. Gratinera i mitten av ugnen 15-20 min.

Källa: