Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pannacotta på yoghurt
Pannacotta på yoghurt
60+ min
Efterrätt
•
Se kommentarer
Pannacotta blir fräsch och jättegod med matyoghurt. Mellangrädde gör den ännu lättare och den smakar extra bra med färska frukter till.
Andra liknande recept
60+ min
Pannacotta
(355)
Budget
Vaniljpannacotta
(101)
60+ min
Bavaroise
(38)
60+ min
Rabarberpannacotta
(5)
Budget
60+ min
Jordgubbspannacotta med lime
(40)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 min.
Koka upp grädde och honung i en kastrull. Ta det från värmen.
Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Rör ner matyoghurten och sedan vaniljsockret.
Häll smeten i 4 vattensköljda portionsformar. Låt dem stelna i kylen minst 3 timmar.
Stjälp upp eller servera direkt ur formarna, gärna med finskuren frukt till.
Klart!
Ingredienser
Gelatinblad
2
Kelda® mellangrädde
2½ dl
Honung
½ dl
Arla Köket® turkisk yoghurt 200 g
1 dl
Vaniljsocker
1 tsk
Andra liknande recept
60+ min
Pannacotta
(355)
Budget
Vaniljpannacotta
(101)
60+ min
Bavaroise
(38)
60+ min
Rabarberpannacotta
(5)
Budget
60+ min
Jordgubbspannacotta med lime
(40)
60+ min
Yoghurtpannacotta med blåbär
(21)
Budget
60+ min
Gräddfilspannacotta med passionsfrukt
(52)
60+ min
Hallonpannacotta med kanel
(139)
60+ min
Vispad chokladpannacotta med granatäppelkärnor och mandelkross
(25)
60+ min
Chokladpannacotta
(18)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum