Pan bagnat med chèvre

Pan bagnat med chèvre

15 min
Pan bagnat är franska, betyder badat bröd och syftar på den krämiga fyllningen. Chèvre, honung och valnötter blandas och läggs i brödet.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/pan-bgna-med-chevre/

Gör så här

  • Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja.
  • Rör ihop fyllningen och lägg i bröden. Sätt på locken.
  • Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.
Klart!
Energi:

435 kcal

Protein: 21 g
Kolhydrater: 36 g
Fett: 22 g

Ingredienser

Portionsbröd
4
Olivolja
250 g
Smulad chèvre
150 g
Flytande honung
1 msk
Grovhackade valnötter
¾ dl