Paj med hallonpannacotta

Paj med hallonpannacotta

60+ min Buffé Efterrätt
En paj med sprött skal av digestivekex och en underbar fyllning på vispgrädde och Kesella med smak av hallon. En enkel efterrätt som är perfekt att göra i förväg.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/paj-med-hallonpannacotta/

Gör så här

  • Mixa kex, smör och kanel.
  • Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min.
  • Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
  • Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt svalna något.
  • Blanda grädde och kvarg. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim.
  • Garnera med hallon vid servering.
Klart!
Energi:

400 kcal

Protein: 9 g
Kolhydrater: 26 g
Fett: 28 g

Ingredienser

Digestivekex
12
75 g
Malen kanel
1 tsk