Använd gärna olika färger på morötterna.
520 kcal
Protein: | 28 g |
Kolhydrater: | 12 g |
Fett: | 41 g |
Stjärnkocken Andreas Hedlund visar hur enkelt det är att göra ett gott kryddsmör och hur smakerna kan varieras. Ett tips är att göra en stor sats och förvara i frysen så det bara är att ta fram när det är dags.
Oxfilé
|
500 g |
---|---|
Salt och peppar
|
100 g | |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Citron
|
rivet skal av 1 |
Hackad bladpersilja
|
1 dl |
Salt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
½ krm |
Morötter
|
4 |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Färsk haricots verts
|
200 g |
Pinjenötter
|
2 msk |
Romansallad
|
1 kruka |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Olivolja
|
3 msk |
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
Salt och peppar
|