Matjessallad

Matjessallad

20 min
Klassisk matjessallad - frisk, fräsch och krämig. Det passar perfekt att bjuda matjessallad på buffébordet eller som vickning när gästerna blir sugna.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/matjessallad/

Gör så här

  • Skala ägget. Tärna matjessill, potatis, äpple, ägg och saltgurka fint.
  • Skala och hacka rödlöken och skär gräslöken fint. Blanda allt med gräddfilen. Smaka av med salt och peppar.
Klart!
Energi:

405 kcal

Protein: 17 g
Kolhydrater: 28 g
Fett: 25 g

Ingredienser

Matjessillfiléer
300 g
Kokt ägg
1
Kokt färskpotatis
300 g
Äpple
1
Saltgurka
1
Rödlök
1
Färsk gräslök
1 dl
2 dl